fbpx Skip to content

Mamivac ammeskjold

kr 99,00

Mamivac brystskjold kan hjelpe om du er sår og trenger avlastning.

2 stk i oppbevaringsboks.

 

Produktnummer: I/A Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

Mamivac ammeskjold/brystskjold

Hvis ammingen er utfordrende og dere ikke kommer i mål med å hjelpe babyen til å gape over mer av brystet så kan skjold være et godt hjelpemiddel.

Brystskjoldene til Mamivac er tynnere enn andre brystskjold slik at babyen får bedre kontakt med brystet. Skjoldene er laget av hudvennlig og smakløs silikon. Leveres med oppbevaringsboks.

Stor valgmulighet

Mamivac er de eneste brystskjoldene hvor du kan velge mellom 6 størrelser og to ulike former. Du kan prøve deg litt frem med hvilket som fungerer best for akkurat deg og din baby. De som er cherry shaped er ofte fordelaktig for babyer som strever med å die fra brystet, Mamivac er det eneste skjoldet som kommer i denne formen.

Valg av størrelse

Når du skal avgjøre hvilken størrelse du skal ha så skal du som hovedregel ta utgangspunkt i brystknoppen din og velge det skjoldet som passer til deg.

Dersom babyen er veldig liten/prematur så kan det være du må ha minste størrelse.

Størrelsen på brystskjoldet kommer an på selve brystknoppene dine, ikke areola (det brune eller rosa området rundt brystknoppen). Det er diameteren du skal måle, altså tvers over brystknoppen. Lengden på den har ikke noe å si for valg av størrelse.

Mål størrelsen når du er avslappet. Brystskjoldet skal være ca 2 mm større enn selve brystknoppen. Du måler tvers over ved basen av brystknoppen, det vil si der du ser at brystknoppen begynner å heve seg opp fra brystet. Hvis brystknoppen din feks er 22 mm tvers over så skal du ha den størrelsen som er minst 2 mm større enn det. Dvs str L. Hvis du er usikker så spør helsepersonell om hjelp til å finne riktig størrelse.

 

Størrelsene i diameter:

 

Cherry shaped

S: 18 mm (passer til premature barn/små brystknopper)
M: 22 mm

Conikal shaped

S: 18 mm (passer til premature barn/små brystknopper)
M: 22 mm
L: 28 mm

Rengjøring:

Vaskes etter bruk. Ta litt oppvaskmiddel og gni på skjoldene, skyll av med rent vann. Steriliseres i kokende vann i 1-2 minutter eller i damp/micro sterilisator en gang i døgnet.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt I/A
Størrelse

L, M, Regular, S, XL

Back To Top